Каракамишева за „Поканата за влез во НАТО“

АКЦИЈА
loading...

Фб статусот во го пренесуваме во целост

Еуфоријата што предавничкава влада сака вештачки и насилно да ја направи во јавноста за божем некаква добиена покана за членство во НАТО, што е всушност покана пред да се добие покана, ми наликува на оваа сцена:

Влегува една монтирана од глава до пети проститутка во јавна куќа да бара работа!

Сопственикот онака оберучки и сесрдно ја прима на кастинг, а таа пустата од среќа помочана! Цела нурната прво му ги опишува, а потоа и му ги пружа на лице место сите услуги што и се на мени и повеќе од тоа, се џитка, се тркала, се врти, се пусти, се праи, и после цел ден трудење, сопственикот задоволен од демонстрираното и вели:

“Абе ок си, не велам не, многу си издашна, ептен немаш граници за ништо, супер задоволуваш, екстра си во марифетите, ама јас сепак одлучив да те ставам уште малку во чекалната за да повежбаш уште некои дополнителни ќерефекии и после некое време ќе те викнеме јас и ортакот ми (кој btw е Грк по потекло) за пак да ни покажеш што знаеш и умееш!

Само види во меѓувреме ако можеш откажи се од целата твоја фамилија, се надевам ја имаш, откажи се од сите твои пријатели, заборави на се што си правела и што си била претходно, добро е да се подвргнеш на целосна лоботомија за да можеме онаа правата покана да ти ја врачиме на раат!!!

loading...