Свесни ли сте чии деца газите???

АКЦИЈА
loading...

Првиот крик за слобода излезе од оваа трибина!

До кога оваа страна ќе биде таргет? Свесни ли сте чиви деца газите?? Апсења, жртви, прогон, уцени, 20 години прст во око на сите кои не сакаат да клекнат на партија и непристоен предлог.

Дали животот на едно дете (не е прво) е помалку вредно од животот на едно кутре, маче? И знааат сите дека не е прв пат, дека бандите по градов се залетани и уселени од амнестии, од вадење лисици на Кале, од политичка моќ на бараби кои треба да гнијат по затвори а не да ни интегираат држава во Европа?

До кога бе пријатели? Татковци сме, родители сме, комшии сме…

Сакате ли оваа држава да стане држава на гета и со пиштоли на појас да шетаме? Ја за свое дете кровот на собранието наопачки ќе го превртам, не заболе за вашите амбиции!!! Права на ЛГБТ, права на извитоперени либерали кои плукаат на својата семка, социјализирање на бараби кои масакрираа наши војници и полицајци, ресоцијализација на вратени од Сирија и пичке си материне. Амнестија на кримоси кои изнесоа миљарди од државава!

Овие деца немаат ништо повеќе освен знамето наше на својот грб. И ако треба да идеме во колективна пропаст, ќе ве повлечат сите во дупката што им ја копате!!!

Објавено на Фејсбук

 

loading...