Каракамишева: Современо истребување на Македонскиот народ!

АКЦИЈА
loading...

Ќе укинат се што значи Македонско, тргнале без никакви кочници во походот наречен АСИМИЛАЦИЈА на цел Македонски народ!

По сите стандарди ова се вика современо истребување на Македонскиот народ.

Прописно изживување!

Јас не знам кој не може да води ваква параспур акција која дефинитивно не е ПОЛИТИКА!

Пишува: Тања Каракамишева

фб статус

loading...