Обраќањето на Иванов што медиумите не го пренесоа (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Ви текнува како известуваа медиумите по кратката средба на претседателот Иванов со премиерот Заев и шефот на дипломатијата Димитров? Средбата на која требаше да го информираат претседателот за веќе потпишаниот Договор со Грција, во процес во кој претседателот не беше вклучен, иако само тој има надлежност да склучува меѓународни договори за вака важни прашања? Секако дека ви текнува. Ама на ова обраќање на претседателот нема да ви текне, бидејќи медиумите не го пренесоа. Самите оценете дали требало.

loading...