Јоци до Заев: А ние што играме спортска, смееме да збориме за името?

АКЦИЈА
loading...

На времето Љубчо му викаше на БЦ дека е пијаница и нешо таму, во дебати му збореше за дроги, а овој велеше дека Љубчо е шизо.

Зоки Заев, денеска, ја врати политиката на тоа ниво со вадење лични валканици на собраниска седница.

Оној дел за ,,вие лопужи..украдовте 5 милијарди евра..” му го разбравме, но 3 часа се обидувам да сфатам што има врска ,,блекџек” или ,,покер” со ,,името” ?

И сеа го прашувам моралниот верник Зоки, ние што играме спортска (и тоа е комар) не сме достојни да збориме за спорот ?!

Да не треба да не’ испрскаат со света вода ?!

loading...