Проф. Росоклија: ШТО ПОТПИШАА И ЗА КОЛКУ ГО ПОТПИШАА?

АКЦИЈА
loading...

ШТО ПОТПИШАА И ЗА КОЛКУ?

Сите знаеме што потпишаа.

Не сите го разбираме потпишаното.

Во овој момент, не сите ги согледуваме последиците на амбисот во кој не втурнаа и од кој ќе треба да излеземе.

Тоа што за сега никој од нас не го знае е, за колку и за што не продаваат.

Не се виновни тие!

Родителите не ги воспитале да бидат полезни за луѓето!

Андре Малро, најголемиот француски интелектуалец на своето време, на молба на најголемиот француски претседател на сите времиња, генерал Шарл де Гол, прифатил да биде министер за култура на Франција.

Македонски ,,интелектуалци“ и интелектуалци, прифатија да се измеќари во спроведување на холокаустот на македонскиот народ.

Секој има лична димензија, не секој има цена за која се продава.

loading...