Видео кое ќе ве насмее до солзи (Нејмар на СП во Русија)

АКЦИЈА
loading...

НАЈГРУБИОТ ФАУЛ ВРЗ НЕЈМАР НА ОВА СВЕТСКО

Ако некој не ги следел настапите на Нејмар во групната фаза, нема потреба да се поти да бара репризи или клипови по нетов. Тука е сè спакувано во едно.

Видеото подолу:

loading...