Време е за твитови: Се моли Заев да преговара за „Јужна“ – се смрзнавме!

АКЦИЈА
loading...

– Тотален дебакл со недобивањето на датум за почнување на преговорите со ЕУ, патлиџан дипломатијата сака да го прикаже како победа!

– Добивме препорака!Кој дел поточно од препораката? Шамарот.

– Реално гледано, ова е чекор напред за Македонија. Никогаш не сме биле поблиску до преговорите. Башка шо, кандидатски статус добивме пред 14 години и од тогаш, ни чекор не мрднавме.

– Разгледува “Златна книга”бара бендови за “чочек за прослава на препорака!

– Секој пораз на Македонија, Зоран Заев и Димитров Никола го спинуваат како најголема победа!

– Недобивањето на датумот за преговори го пречекавме дома, во кругот на семејството.

– Читам сега Франција ќе не блокира. Што сега ќе бараат и од Наполеон Бонапарта да се откажеме?

– На (нормалните) граѓани на Македонија, поважно им е да се среди корупцијата, економијата и владеењето на правото, одошто некакви полусварени ветувања на ЕУ.

– Како СДСШ си ја оправдува неспособноста?
“ВМРО е криво!

– Се моли Заев да смени во јужна, се смрзнавме!
– Да сме ја решеле корупцијата! Тоа директно задира во нашиот идентитет!

loading...