Цената на преименувањето на Македонија

АКЦИЈА
loading...

Договорот помеѓу Заев и Ципрас е многу штетен за Македонија, и остава многу отворени прашања. Ќе ги анализираме штетните последици низ повеќе епизоди. #НиеСмеМакедонија #ДостаБеше

Договорот помеѓу двајцата премиери на Македонија и Грција, Алексис Ципрас и Зоран Заев значи повеќе од промена на името само на државата.

Овој договор би ги чинел Македонците многу повеќе.

Видеото

Договор За Името – Спортска Епизода

Договорот помеѓу Заев и Ципрас е многу штетен за Македонија, и остава многу отворени прашања. Ќе ги анализираме штетните последици низ повеќе епизоди. Споделете и гледајте! #НиеСмеМакедонија #ДостаБеше

Публикувахте от We Are Macedonia в Вторник, 26 юни 2018 г.

loading...