Колозова: Во договорот ние сме именувани дека не сме именувани … ВИДЕО

АКЦИЈА
loading...

Доколку не ја гледавте вчерашната „60 минути со Горан Момировски“ со Катерина Колозова како гостин во емисијата и нејзиното концизно објаснување дека во договорот ние сме именувани со тоа што не сме именувани.

Имате прилика емисијата да ја изгледате сега …

„Прво, ова прва, втора страна не значи ништо, според мене тоа се технички термини, Во преамбулата на договорот се именувани двете страни, со тоа што ние не сме именувани…“ Катерина Колзова, интелектуалец, го брани преспанскиот наци булшит и ни објаснува како тоа во договорот ние сме именувани со тоа што не сме именувани.

ФБ Статус на Александар Русјаков во врска со исцрпната теза во врска со „историскиот“ договор за спас на Македонија на Катерина Колозова …

ВИДЕО: Реченицава во насловот, како и статусот на Александар Русјаков е на 38:15 од видеото

loading...