Гарет во ClickPlus и за насатите во „Куманово“

АКЦИЈА
loading...

Кој може со сигурност да каже што се случи во Куманово? Знам дека има сомнежи и приказни за тоа како се случило, претпоставки, некои велат се 99% сигурни дека се случило вака или така, но кога нешто сериозно ќе се случи, мора целосно да се разбере, да се научат лекциите за ништо слично да не се случи во иднина.

Тоа е многу важно.

Видео

loading...