Росоклија: Има такви што веруваат…

АКЦИЈА
loading...

ИМА ШТО ВЕРУВААТ

Дека националното обезличување и распаѓањето на македонската држава се за добро на Македонците.

Дека само Србите биле лоши кога ни ги менувале презимињата, но Европа е добра и милозлива кога не ослободува од македонскиот идентитет и од македонската држава.

Дека македонскиот Холокауст значи прогрес.

Дека откако ќе не обезличат и ќе не претворат во балканска депонија, ќе не оградат со бодликав тел и ќе не примат во ЕУ.

,,Дека има птици што носат колачи, дека од утре од небото ќе паѓаат денари и дека во радиото живеат мали човечиња.”

 

loading...