Јарбол на срамот и предавството поставен во центарот на Скопје под Кале

АКЦИЈА
loading...

Имињата на премиерот Зоран Заев, министерката за одбрана Радмила Шекеринска, шефот на дипломатијата Никола Димитров и на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски се ставени на „Јарбол на срамот и предавството“ во центарот на Скопје.

loading...