Солза Грчева: Еве им идеја за референдумското прашање

АКЦИЈА
loading...

Солза Грчева на својот Фејсбук профил се обиде да и ја олесни работата на владата, на шега се разбира, во изнаоѓање на референдумско прашање што ќе ги прелаже Македонците да го дадат гласот за новата македонска преродба – да прејдат од Македонци во некакви си северни граѓани. Предлогот на Грчева, да бидеме искрени, звучи сосема ефективно. Гласи вака:

Дали не сакате да не се смени името под услов да сакате или не НАТО и ЕУ, најверојатно?

Вие што би одговориле?

loading...