Неколку скопски општини утре без струја

АКЦИЈА
loading...

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 25.06.2018 год. (понеделник) се планирани следните исклучувања во електро-системот и без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08:00 до 09:00 часот корисниците од бул. Партизански Одреди бр. 102. (Општина Карпош);

– во периодот од 08:30 до 09:30 часот дел од корисниците на бул. АСНОМ бр.30 вл.1. (Општина Аеродром);

– во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците на дел од селата: Бразда, Горно Оризари, Глуво, Голиево, Чардак, Мирковци. (Општина Чучер Сандево и Шуто Оризари)

loading...