Пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ ја напушта работата во Собранието

АКЦИЈА
loading...

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ја напушта работата на Собранието.

Ваквата одлука на денешната прес-конференција на која присуствувбаше цела пратеничка група ја соопшти Антонијо Милошоски.

-Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалиција заради ваквото однесување, прекршување на принципи, закони ќе ја напушти работата на Сорбанието. Не планираме да бидеме соучесници во носењето на штетни договори за државата, нагласи Милошоски.

НАСКОРО ПООПШИРНО

loading...