Сузана Спасовска: Не ми е до песна

АКЦИЈА
loading...

Македонската пејачка Сузана Спасовска вчера со тажни стихови го даде своето мислење за Договорот со Грција.

Не дека ми е до песна… Собрале се набрале
околу невестата,
околу невестата
МАКЕДОНИЈА… 

Напиша Сузана Спасовска на својот Фејсбук профил.

 

loading...