Сите лаги што ги ни подметнаа во името на подобар #живот

АКЦИЈА
loading...

Македонецот не знае да живее во денешнината. Или е заглавен во јебена историја или е укочен чекајќи нешто од иднината. За него, ништо не почнува од него. За него сè ќе започне кога ќе дочека некаков Свет Грал кој ќе го посипе со ѕвездена прашина по што одеднаш сè ќе биде подобро. ЕУ и НАТО за таквите е само Хепек, онаа мистериозна направа од Топ листа која чудесно ги средува проблемите. Мало потсетување на кои сè финти Македонците го одложуваа почетокот на своите животи и бавењето со себе.

Офф.нет

loading...