Русјаков: Се гледаме пред Собрание!

АКЦИЈА
loading...

Поданичката полиција што јадеше бекатон од шарените куртони сега тепа жени, деца и старци за да одбрани квислиншка власт и нацистички договор, ама и плаче и лаже дека имале повредени.

Медумскиот бордел што до вчера беше „режимските медиуми на Груевски“, ги отвори сите свои дупки за да и пенетрира нацистичката хунта, па лаже дека народот е виновен.
Граѓаните со северноидиотски идентитет се радуваат на теророт врз македонскиот народ, а јас ви реков дека тоа се тоталитарни изопачени умови.

Македонија е свето име!

За светиња е радост да се бориш и жртвуваш..

А вие?
За што ќе се жртвувате?

И не заборавајте, сепак оној што предаде невина крв на крајот ги фрли сребрениците, полуде и се обеси.

Се гледаме вечер!

 

loading...