Поранешен офицер на АРМ: Претседателе Иванов, веднаш уапсете го Заев

АКЦИЈА
loading...

ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ИВАНОВ, ВИ СЕ ОБРАЌАМ КАКО ПОРАНЕШЕН ОФИЦЕР НА АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, СЕГА ВО ПЕНЗИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКОТО ПАТРИОТСКО ЗДРУЖЕНИЕ ТВРДОКОРНИ, ЧЛЕН НА ИЗВРШНИОТ КОМИТЕТ НА ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА, ИНАКУ УЧЕСНИК ВО ЧЕТИРИ ВОЈНИ ОД КОИ ВО ТРИ ВО ПОРАНЕШНАТА СФРЈ СО ЈНА И ЕДНА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СО АРМ.

ИМАМ СИЛНО МОРАЛНО, УСТАВНО И ПАТРИОТСКО ПРАВО ДА БАРАМ ОД ВАС ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ИВАНОВ КАКО ВРХОВЕН КОМАНДАНТ НА АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ДА ИЗДАДЕ НАРЕДБА:

АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДА ГО УАПСИ ЛИЦЕТО ЗОРАН ЗАЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

СО СВОЕТО ОДНЕСУВАЊЕ ЛИЦЕТО ЗОРАН ЗАЕВ ДОКАЖА ДЕКА Е ДРЖАВЕН НЕПРИЈАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ПРЕКРШУВАЈЌИ ГИ ЗАКОНИТЕ И УСТАВОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

ЗАЕВ НЕ Е ОВЛАСТЕНО ЛИЦЕ ЗА ПОТПИШУВАЊЕ НА ВАКВИ МЕЃУНАРОДНИ ДОГОВОРИ .

ТОЈ ВЕЌЕ НАПРАВИ ВЕЛЕПРЕДАВСТВОТО СО ОТВАРАЊЕТО НА ВАКВИТЕ ПРАШАЊА СПРОТИВНО НА УСТАВОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

СО ТОА ДОКАЖА ДЕКА Е ТЕЖОК ПСИХИЈАТРИЈСКИ СЛУЧАЈ СО БИПОЛАРНО ПОРЕМЕТЕНА ЛИЧНОСТ.

МОРА ДА ИМА КООРДИНАЦИЈАТА МЕЃУ СИТЕ ПАРТИОТСКИ СИЛИ ВО ДРЖАВАТА И ПОСЕБНО СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЗА ДА СЕ ОНЕВОЗМОЖИ НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА И УНИШТУВАЊЕТО НА ДРЖАВАТА.

ГИ ПОВИКУВАМ СИТЕ ПАТРИОТИ, СИТЕ ПАТРИОТСКИ И ГРАЃАНСКИ ЗДРУЖЕНИЈА, И СИТЕ МАКЕДОНЦИ КОИ СИ ЈА САКААТ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ДА МУ ДАДЕМЕ ПОДРШКА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА , ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ГОСПОДИНОТ ЃОРЃЕ ИВАНОВ ДА ГО УПОТРЕБИ ЗАКОНСКОТО ПРАВО И ДА ГО УАПСИ ЗОРАН ЗАЕВ.

Единствена Македонија

loading...