Пандов: Снимкава е доказ дека Заев сакаше да тепа и да им фрла шок бомби на Македонците (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

(ФБ статус на Александар Пандов)

Снимкава е доказ дека Заев вечерва сакаше да тепа Македонци и да фрла врз нив солзавции и шок бомби! Од страна на собранито имаше три кордона полиција. Од страна на градска болница ја затворија улицата со три борни коли, како и што се гледа од снимкава, за да луѓето немаат излез ни натаму, за да во даден момент има канонада од солзавци и шок бомби, плус палици летаат на сите страни. Вриштат стари луѓе и деца

 

loading...