Што мислат граѓаните за договорот за името (Видео)

АКЦИЈА
loading...

Што мислат граѓаните за договорот за името со Грција? Некои незадоволни, некои мислат дека преговарачите го постигнале максимумот. Погледнете ги мислењата во анкетата на ТВ1.

Извор

loading...