Стојанче Ангелов: Македонија го доби тоа што е најдобро за договорот за името

АКЦИЈА
loading...

Договорот иако не е совршен, но Македонија го доби тоа што е најдобро со договорот за името, смета лидерот на Достоинство Стојанче Ангелов.

Вели, со овој договор Македонија станува модерна и современа земја, членка на ЕУ и НАТО.

loading...