Mагистерската тема на Никола Димитров – погледнете на што станал магистер

АКЦИЈА
loading...

Инаку, министерот за надворешни работи на Македонија Никола Димитров, со чиј потпис Македонија ќе се откаже од нејзиното малцинство, магистрираше на темата: #FrameworkConventionfortheProtectionofNationalMinorities” – напиша поранешната министерка за култура, Ганка Цветанова.

loading...