Грците нè пречекуваат на граница со нови налепници

АКЦИЈА
loading...

Грците побрзале, па навреме испечатиле нови налепници кои им ги лепат на нашите возила кога ја минуваат границата.

Новите налепници ги објави Јанко Илковски на Фејсбук:

„Нови налепници на граница – за да не се мачат нашите јужни пријатели, молам некој да отпечати да делам бесплатно во емисија, сами да си налепиме, да не ги деранжираме луѓето на вруќиниве кај мора да ни кажат добредојде па и да ни лепат налепници“.

loading...