ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ: Кога можевме да ја спасиме Македонија дремевте и работевте против единствените кои се бореа!

АКЦИЈА
loading...

Претседателот на ВМРО-Народна партија Љубчо Георгиевски на неговата фејсбук фан страна му одговори на говорникот пред парламентот кој праша каде е Љубчо сега?

Еве што му кажа Георгиевски:

Еден говорник пред парламентот праша: Каде е сега Љубчо?
Буквално баш во тој момент шетав со пријатели и бев негде околу споменикот на Александар.
А ти непознат патриоту кај беше ти кога Љубчо се бореше за Македонија? Потсети се какви трици тогаш си ручал и колку многу си верувал дека тоа е наместена војна. Ако побараш внимателно ќе најдеш дека уште пред петнаест години сум ги предвидел денешните настани.
Кога можевме да ја спасиме Македонија дремевте и работевте против единствените кои се бореа.
И така патриоту битката што ја водите многу одамна е изгубена. А многу од тие што денес сте пред парламентот дадовте придонес во тој пораз.

loading...