4 причини поради кои договорот со Грција ќе пропадне (АПАСИЕВ)

АКЦИЈА
loading...

(ФБ статус на професорот Димитар Апасиев)

Квислиншката шема на Заев и Dimitrov да ги стават граѓаните пред „свршен чин” – ќе наиде на четири несоборливи ПРАВНИ ПРЕЧКИ кои ќе оневозможат капитулантскиот „Договор” било кога да влезе во сила:

1. Претседателот на Републиката (кој нема да го потпише);
2. Уставниот суд на РМ (кој ќе го поништи);
3. Народниот референдум (кој нема да успее);
4. Грчкиот парламент (кој нема да го ратификува).

ИСХОД: На следни избори СДС(М) ќе биде збришана како ПАСОК во Грција + на „двоецов” ќе им остане само кривичната одговорност за непријателска дејност против државата, која застарува за 20 години.

#НеПоминува
#ПазитеШтаРадитеНемојПослеЈебиГа

loading...