Македонскиот народ: или избори веднаш или рушење на квизлинзите

АКЦИЈА
loading...

Кој не ги слушаше мирните барања на Македонскиот народ за прекин на предавничките активности, сега слуша извици Бесилка, Бесилка! Плукањето в лице на Македонскиот народ и неговите стоилјадни протести доведе до ситуација каде што или ќе има итни избори за мирно заминување од узурпираната власт или квислинзите ќе бидат срушени од самиот свој народ.

Вчера 20.000 Македонци (еквивалент на 1 милион излезени во Берлин, или 3 милиона излезени во Њујорк што таму никогапш не се случило) не се собраа спонтано да молат или да 70 дена да мавтаат со знамиња. Се собраа да порачаат, Револуцијата Почна! Или ќе ги проверите на избори вашите нелегитимни, анти-уставни, недемократски и изборно непроверени предавнички дејанија или Македонскиот народ се самороганизира и ќе ве исфрли на клоци за 38 секунди, како што ве избрка Претседателот Иванов од својата канцеларија. Народното Собрание ги Објави Принципите на 4та Македонска Република и Повика на Соборување на Хунтата на Итни Избори или со Директна Демократија!

За моќната и мистична енергија од вчерашниот собир погледнете од видеата подолу.

loading...