Како би изгледал новиот пасош на Северна Македонија?

АКЦИЈА
loading...

Со промената на името, уставот, натписите на спомениците, сите Македонци ќе треба да ги променат и своите документи.

Иако договорот со Грција се уште не е потпишан и е многу далеку од ратификација, а во меѓувреме ќе има и референдум, некој на интернет решил да си поигра малку во фотошоп и да креира пасош од Северна Македонија.

Фотошопирал или нефотошопирал, пасошот би изгледал токму вака …

ФОТО

loading...