„Едно име имаме – Македонија“ (ГАЛЕРИЈА – МКД.МК)

АКЦИЈА
loading...

„Македонија, Македонија“ извикуваа околу 1.500-те учесници на вчерашниот протест пред Собранието на Република Македонија против најавениот договор за промена на уставното име на земјава.

Фотографиите се преземени од mkd.mk

loading...