Протест пред Собрание, специјалците на МВР на готовс (ВО ЖИВО)

АКЦИЈА
loading...

Врвот на МВР е вознемирен од спонтаните повици од повеќе здруженија до народот за присуство на протестот, а особено откако повик упати и навивачката група на Вардар – Комитите.

МВР го проценува протестот како јавен собир од највисок ризик за чие што обезбедување ќе бидат користени повеќе специјални единици на полицијата.

 

loading...