Со промена на името допрва ќе воскреснат територијалните аспирации на сите соседи кон Македонија

АКЦИЈА
loading...

Со промена на името на државата и идентитетот на нацијата трајно се губи државниот суверенитет и територијалниот интегритет, што создава безбедносен проблем на Балканот, бидејќи ќе воскреснат територијалните аспирации на сите соседи кон Македонија. Специјалната лесно ќе се претвори во нова Балканска војна за територии! Претседателот и Собранието ова сценарио мора да го спречат!

Фејсбук статус на Тодор Петров, претседател на Светски Македонски Конгрес

loading...