После менување име, нема каење, нема „зошто не ни кажавте“

АКЦИЈА
loading...

Да не биде после, не сте ни кажале, не сме знаеле. Појасно од ова јас навистина не знам како да ви кажам – рече Никола Груевски во предизборната кампања на минатите парламентарни избори, обидувајќи се да ги предупреди гласачите за сценариото за дезинтеграција на Македонија, која треба да се имплементира преку инсталирањето на квислишнката влада на Зоран Заев.

 

loading...