БИЛБОРДИ ПОСТАВЕНИ НИЗ СКОПЈЕ: „Крај на преговорите за името“ и „предавство“ – пораки на билбордите низ Скопје

АКЦИЈА
loading...

„ЕУ веќе рече НЕ. Ама Заев сѐ уште сака да го смени името Македонија за да ја задоволи Грција“ – стои на најновите пораки поставени на билборди во центарот на Скопје, еден во близина на Црвениот крст, друг во близина на железничката станица во Скопје

Билбордите се финансирани од Македонското здружение во Канада(MHRMI).

„Предавство!“ е лајт-мотивот на билбордите, на кои во продолжение се додава барање за крај на преговорите за името. Како основа за билбордите е фотографија од Заев и Ципрас додека се ракуваат.

loading...