Што се случи во меѓувреме со Горан од Муртино?

АКЦИЈА
loading...

ВО МУРТИНО НИКОГАШ НЕ БИЛО ЛЕСНО

Исповед на еден напатен Горан од наведеното струмичко село кој вика: „Не знаеме од дек да фанеме… дек да се оде… никој не знае кој, шо, ка, де!“

Како дек бе другарче, тргнувај за Скопје. Ама бидејќи е ова едно прастаро видео, веруваме дека во меѓувреме и Гоки се снашол.

Се смени ли нешто во Муртино во меѓувреме, си најде ли Гоки некое работиче …

Видеото кое ќе ве врати минимум 10 години порано, кога Јутуб се отвараше специјално за клиповиве…

loading...