ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО ЧОВЕКОТ КОЈ ЈА ИСКИНА КНИШКАТА ОД СДСМ НА ПРОТЕСТОТ

АКЦИЈА
loading...

На последниот протест на ВМРО-ДПМНЕ кој се организираше на втори месецов, еден граѓанин ја искина партиската книшка од СДСМ и се приклучи кон толпата незадоволни граѓани.

Лидер го пронајде господинот, во обидот да откриеме дали се работи за партиски пи-ар на опозицијата или за вистинска приказна.

Пред нашата камера, господинот Александар Билбиловски кој бил член на СДСМ од далечната 1999, говори дека политиките на национална распродажба на владејачката партија го натерале на ваквиот чин, а не постојат пари со кој некој може да ја купи неговата лојалност.

Погледнете го целото видео од разговорот, кој го објави порталот Лидер:

loading...