ДАЛИ ГОЛЕМА АЛБАНИЈА СТАНА РЕАЛНОСТ?

АКЦИЈА
loading...

Косовскиот парламент го усвои договорот за обединување на царинските служби помеѓу Приштина и Тирана, јавува порталот „Јуропијан Вестерн Балканс“

Како што се наведува, за договорот гласале 67 пратеници, еден бил против, додека еден бил воздржан.

Порталот наведува дека 69 пратеници во парламентот гласале за нацрт резолуцијата за договорот помеѓу Приштина и Тирана, откако во понеделник е одржана дебата на пленарна седница.

loading...