Мачорот билдер кој го освои светот, го знаете?

АКЦИЈА
loading...

Пругаст мачор со широки рамена која изгледа баш како да излегла од теретана, стана вистинска сензација на интернет.

Фотографиите и видеата од мачор, на чие тело би завидувале многу бодибилдери, не престануваат да ги шокираат луѓето ширум светот, затоа што никој не може да открие во што е тајната на ваквата градба на ова животно.

Колку е овој мачор популарен, сведочи и фактот што има Твитер профил кој е преполн со фотографии и видеа од него.

loading...