Геоглифот од Овче Поле во емисијата Ancient Aliens на History Channel (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

По научните истражувања, добиените резултати и објавените научни трудови, геоглифот во Канда, Овче Поле веќе е дел од светските свети места со посебни феномени, и чека разумно разоткривање на она што се наоѓа длабоко под него, без да се оштети формата на тумбата и контурите вцртани на нејзиното плато. Пред неколку денови ова свето место беше дел и од листата на светски геоглифи во емисијата Ancient Aliens на History Channel.

Извор: Овчеполе.инфо

loading...