Во рекордно време: Македонија ја стигна Данска!

АКЦИЈА
loading...

За една година Македонија стана Данска, а тоа го потврдуваат и бројките. Министерот Тевдовски сигурно мислеше на цената на дизелот кога ни предвидуваше светла иднина и дански стандард.

Епа, го доживеавме.

loading...