МВР вработува – oтворени 47 работни места

АКЦИЈА
loading...

Министерството за внатрешни работи денеска објави оглас за вработување во кој бара вкупно 47 лица за повеќе работни позиции.

За 30 работни места се бараат кандидати со завршен Факултет од областа на безбедноста, четворица со завршен Правен факултет, три изврпители со завршен Економски факултет, 2 извршители со завршен Факултет за информатички технологии и 8 лица со завршено средно електро-техничко училиште или друго средно образование во областа.

Целиот оглас и начионот како може да се аплициара за работните позиции може да ги погледнете тука.

loading...