Видео на денот (Сладоледџија VS мало дете)

АКЦИЈА
loading...

Сладоледџија зафркава мало дебелко дете со оние финти, те ќе му го земе корнетот, те ќе му го врати. ама празен. И малиов гледа, гледа, трпи, трпи, и едно време си вика: Јас од овде гладен не си одам!

ВИДЕО

loading...