Црпко и Прцко се за во учебник по психологија… А ние го нае*авме

АКЦИЈА
loading...

Црпко и Прцко.. Двајцата зборат во трето лице за себе. За во учебник по психологија се. Заев додуша отиде подалеку. Во еден миг крикна „Ти Заев може си погрешил“. И после Буш бил глуп. И за двајцата Македонија немала друга алтернатива освен ЕУ и НАТО. И наеднаш универзумот и глупоста изгледаат конечни. Милениумски и децениски чекори. А на Македонија и ги сечат нозете. За двојазичноста муабет, јок. За името, повраќаници. Наебавме.Не, не, ние сме си криви. Битно интелектуалната бижутерија восхитена од Заев. Е од нив е поинтелигентен.

Од фејсбук статусот на Александар Русјаков:

loading...