Мирен протест на Македонците во Берлин

АКЦИЈА
loading...

Пред Брандербуршката капија во Берлин, на 2 јуни 2018 г. ќе се одржи мирен протест во организација на Македонската дијаспора-Берлин.

Од протестот ќе севиспрати порака до домашните политички фактори, со Барање за Предвремени Парламентарни Избори и неприфаќање промена на уставното име Република Македонија.

Организатор на протестот е Македонска Дијаспора-Берлин.

Протест пред Бранденбуршка Порта ќе се одржи на 2 Јуни 2018 година во 13.00-16.00 часот во Берлин-Pariser platz.

Македонците во Берлин за Македонија

Обединети сме посилни

Протест пред Бранденбуршка Порта

Берлин-Pariser platz

2 Јуни 2018 г.

13.00-16.00 ч.

Македонска Нација

loading...