Груевски се огласи на Фејсбук: Главата горе горди мои Македонци!

АКЦИЈА
loading...

Главата горе горди мои Македонци и горди граѓани на Македонија!

Ова е твоја земја, ние нема да те изневериме и ќе бидеме рамо до рамо со тебе, во сите предизвици.

Ти си нашата сила, ние сме вашата сила.

Доаѓаат подобри времиња.

Главата горе и не заборавајте, ова е ваша земја, ова е земја на сите вие кои што живеете во неа и ничија друга,

ВИЕ ОДЛУЧУВАТЕ!

ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

loading...