Еве кои угостители ќе даваат ваучери за такси (целата листа)

АКЦИЈА
loading...

Во триесет скопски угостителски објекти ќе се делат бесплатни ваучери за такси со кои гости кои ќе испијат поголемо количество на алкохол ќе можат да си одат дома. Гратис ваучерите се дел од проектот на град Скопје, АМСМ и Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата за спречување на сообраќајни несреќи предизвикани од пијанство.

Ова е комплетната листа на угостители:

Пивница Стар Град

Ресторан Два Елена

Калабалак Парк

Гостилница Ка

Ресторан Бисера Ив

Ресторан Венето

Ресторан Воденица Мулино

Ресторан Деи Фрателли

Баба Цана Водно

Ресторан Буре

Ресторан Лира

Бар ресторан Колектив

Ресторан Томче Софка

Ресторан BackYard

Ресторан Градина

Градска кафеана Калабалак

Гостилница Братски Мерак

Ресторан Камин Кама

Ресторан Балкански

Ресторан Јадица

Ресторан Стара Куќа

Ресторан Амигос

Гостилница Барик

Ресторан Национал

Чардак Боемска улица

Гостилница Скадарлија

Ресторан Фиш

Истата можете да ја најдете и на следниов ЛИНК.

loading...