Тоше: И кога ќе ме прашаат зошто го правам ова… (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Само неколку реченици се, а не може да не ве трогнат. Не само затоа што ние на Тоше му значевме колку и тој нас…

Туку и затоа што во еден момент неизбежно ќе ве потсетат на тоа каква неверојатно трагична судбина има Македонија: Да ги губи тие што ангелски ја претставуваат, а не се сигурни дали се достојни поради својата скромност; а од друга страна да добива такви што ја срамат, а кои се умислени дека достојно ја претставуваат.

loading...