Починало момчето на кое требало да му пее на матура, но Лабунски не сака да го врати капарот??

АКЦИЈА
loading...

Адам Лабунски, пејачот кој си направи кариера со настапите на „Пинкови ѕвезди“ требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот починал.

Лабунски за настапот земал капар и сега, иако нема да пее бидејќи момчето починало, не сака да го врати капарот земен од ожалостеното семејство. На социјлните мрежи е објавена и преписка во кој пејачот не сака да слушне да го врати капарот бидеќи нему му пропаднал настап.
Погледнете што напишал пејачот во та преписка:

Ниту малку човечност… 
Зарем е возможно да нема ни грам човечност?!Зарем е возможно да нема ни малку сочувство и обзир спрема туѓата болка и тага?Да парите се поважни од загубата на млад живот СРАМОТААА!!!! Зарем ние не сакавме да дојдеме на матурска наместо на погреб. RIP Stefan 
Појаснување на статусот Матурантот за кој беше договорен пејачот Адам Лабунски за жал прерано не напушти во прилог ви ги приложуваме сликите од разговорот со горе споменатиот пејач на кои јасно се гледа нечовечноста и алчноста за пари!!!!!

loading...