Наместо да го фрлате: 6 генијални начини да го искористите старото црево за вода

АКЦИЈА
loading...

Со доаѓањето на топлите денови се подготвуваат и дворовите и градините.

Дали сте знаеле дека старото црево за вода може значајно да ги олесни овие работи.

Од ова црево може да направите сад за алат, држач за кеси, помош кај завртките… За сето тоа потребно ви е само малку волја и креативност. Кога сте креативни тогаш и најобичните предмети може да ви послужат за сѐ што ќе посакате.

Погледнете го видеото на кое се преставени сите чекори детално за да ги направите споменатите работи:

loading...