АМДИ ДА ГО ВРАТИ ПРСТЕНОТ !!!

АКЦИЈА
loading...

Амди Бајрам вели дека е презадоволен и благодарен што станува дел од парламентарното мнозинство предводено од СДСМ. Според него, во последните пет месеци, откако бил независен, тој ја поддржал власта, па затоа и очекувано станал дел од мнозинството.

И додека актуелната влада му го заборави прстот (фото горе), изгледа Амди заборави да го врати прстенот што едно време му беше омилен. За среќа, Твитер е тука за да го потсети.

Некои и тогаш нема да му простат. За нив Амди засекогаш ќе биде Prevarant…

loading...